pujdu se ostříhat kvůli konečkům a prosím o radu =)

2 příspěvky / 0 new
Poslední
bezkalhotsesalou
Obrázek uživatele bezkalhotsesalou
Offline
Na fóru od: 04.03.2009
pujdu se ostříhat kvůli konečkům a prosím o radu =)

mám problém s konečkama a tak sem se rozhodla to zastřihnout, vlasy mám po ramena(no viz fotka na profilu ale je asi měsíc stará no tak mám asi o centák delší vlasy ;) )ale nechci stříhat ofinu páč chci aby mi dorostla a dala se dát aspon za uši páč takle mi to vadí při čtení, furt to padá do očí a na culík je krátká tak sem si řikala třeba mikádo bud klasika nebo spíš asi to že vzadu by ty vlasy byli kratší a vpředu delší..co myslíte mám do toho jít? nebo to ke mě vůbec nejde..případně poradte něco jinýho co vás napadá ale zase nechci nic moc krátkýho =) .. předem díky za rady

NáhledPřílohaVelikost
Fotografie-0008_c.jpg61.85 KB
robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ahojky, mikáda jsou stále moderní a sluší snad všem!!! A to vystříhané mikádo je šmrncovní...za zkoušku to stojí..jen pamatuj, že tím pádem se Ti vlasy zkrátí a budeš ty vlásky muset udržovat, fénovat a česat do tvaru:)) Protože si myslím, že zatím své vlásky jen umyješ a necháš volně proschnout, viď? Nebo se mýlím?

bezkalhotsesalou
Obrázek uživatele bezkalhotsesalou
Offline
Na fóru od: 04.03.2009

naprosto přesně =) umyju a nechám volně proschnout ..pro vlasy je to zdravější(aspon to každej tvrdí a ono když si je vysuším fénem tak je mám druhej den splihlý a rychleji se mi mastí s čímž taky mívám problémy...)
než mi vlasy dorostli do týhle délky trak jsme měla klasický mikádo a docela mě prudilo to starání(hlvnš ve smyslu že po fénování to moc nedrží a já nemlžu používat gely a tužidla apod.) proto sem myslela že to vystříhaný by nemuselo bejt tak náročný=) ale pokud vás napadá i jinej účes nebo sestřih jak budu ráda, mě jen nic jinýho nenepadlo..=)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. myslím že podkova jde každé dívce.ale zaleží právě zda a jak si to chceš často udržovat!a vystříhaná podkova se udržovat musí.musíš to alespon nagelovat nebo vyfénovat!čím kratší vlasy tím jsou težší na upravu aby to vypadalo stále dobře!Ale nemyslim že by to bylo až tak náročnééé! si ženská ne?tak se o sebe trochu musíš starat at si kočka.tak se neboj a jdi do toho!ofinu bych sestříhala. na patku jak to máš ale skrátila! :lol:

bezkalhotsesalou
Obrázek uživatele bezkalhotsesalou
Offline
Na fóru od: 04.03.2009

to není že se o vlasy nechci starat nebo že by mě to nebavilo, ale já nemůžu používat žádný ty přípravky co účes drží, protože pak mám hrozně rychle mastný vlasy, proto potřebuju nějakej účes kterej na to neni moc náročnej=)(uznávám že já jsem náročná :D ) ono něco jinýho je dát si občas do vlasů tužidlo apod. a něco jinýho je každej den..=/

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Já Ti rozumím:)) Ale o každý účes je třeba se starat..ne nějak přehnaně, ale tak, aby účes plnil svoji funkci a vypadal, tak, jak si přejeme:)) A právě proto jsem se ptala, jestli jsi zvyklá na úpravu Tvého účesu...protože i k mikádu je potřeba používat různé přípravky ať už na objem, nebo fixaci!! A fén a kulatý kartáč také...proto zvaž své rozhodnutí:)) Co takhle pro začátek se zaměřit na ty mastné vlasy?

PetVylez
Offline
Na fóru od: 21.06.2009

Ahoj,poradím ti ohledne tech mastných vlasů.kup si šampon Elseve na snadno se mastící vlasy,je to i pro pocit déle umytých vlasů.Vyskoušela jsem ho a je dobrý,Stojí asi 70 kč.A jestli pořád nevíš jaky učes chceš,tak si najed na stranku Happy hair,vlož tam svou fotku a vyjede ti strašně moc učesu,přimo ti to ukaže na tve fotce,Je to fakt super a hlavně je to zadarmo.Mužu to jenom doporučit!!Ty fotky si můžeš potom vytisknout nebo odeslat na e-mail.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ. jsou přípravky na mastíci se vlasy nebo se optej i v lékárně.MYslím že každý učes aby vypadal hezky se musí upravovat.JAsdný že tužidlo si dát jen vždy když si myješ vlasy a dáva se jen trocha.Nebo jsou ve spreji tužidla.stačí se poptat neco si přečíst ..a jeto! neboj se toho! :)